XS
SM
MD
LG

Zmajevi dočekuju Mačvu

Reprezentativna pauza je gotova, a fudbaleri Voždovca na krilima dobrog rezultata iz prethodnog kola dočekuju ekipu Mačve na svom stadionu.

Tim iz Šapca trenutno je na pretposlednjem mestu na tabeli Ling Long Superlige Srbije, dok Zmajevi posle 28 odigranih utakmica zauzimaju 11. poziciju sa 36 bodova. U prvom meču ovosezonskog prvenstva, beogradski tim slavio je nad Šapčanima rezultatom 2:0.

Šef stručnog štaba ekipe sa Krova očekuje izazovan meč, ali i ozbiljnu borbu i požtrvovanost svog tima.

“Energija u timu je sjajna i momci su pobedom u Nišu pokazali karakter. Sama činjenica da je to prva pobeda na Čairu u istoriji kluba, daje još jači vetar u leđa. Međutim, čeka nas jako važna utakmica protiv Mačve, ne smemo da se opuštamo. Želimo da diktiramo tempo meča i kontrolišemo stvari na terenu maksimalno. Izuzetno me raduje povratak nekolicine igrača koji su bili povređeni i sada osećam pravu koheziju. Ovo je utakmica koja će nam odrediti pravac u finišu sezone i daćemo sve od sebe za pozitivan rezultat“, istakao je gospodin Jovan Damjanović.

Utakmica između Voždovca i Mačve na programu je u petak od 17 časova na Krovu, a dešavanja možete pratiti u multiprenosu na prvom kanalu Arena Sport televizije kao i na sajtu i društvenim mrežama FK Voždovac.