XS
SM
MD
LG

Najava F4 koledž košarke

Foto: CBS Sports

Koledž košarka ulazi u samu završnicu. U subotu su na programu mečevi polufinala a veliko finale na programu je u ponedeljak. 

U prvom polufinalu sastaće se ekipe Bejlora i Hjustona. Bejlor cijele sezone igra sjajnu košarku. Tokom martovskog ludila nisu imali većih problema. Mičel i Batler igraju odlično a dobrih partija imao je i Flegler. Igraju obično na koš više i igraju jako lijepu košarku. Hjuston je cijele sezone bio dobar a konačno nisu pali u završnici što im se znalo desiti ranije. Oni igraju tvrđe i u sporijem ritmu od Bejlora pa će biti važno ko će nametnuti svoj ritam u ovom meču. Iako je nezahvalno prognozirati blagu prednost bih dao Bejloru.

Drugo polufinale igraće Gonzaga i Ju Si El Ej. Gonzaga igra maestralno i imaju 30-0 ove sezone. Timi igra baš iskusno, Nephart i Kispert daju doprinos u šutu dok Ajaji radi posao na oba kraja parketa. Sve mečeve na martovskom ludilu dobili su bez problema i igrali su odlično na oba kraja parketa. Bruinsi su najugodnije iznenađenje jer su od kvalifikacija stigli do F4. Đuzeng igra sjajno, Hakez je odličan pod košem a Bernar i Kempbel donose kvalitet u šutu. Gonzaga je veliki favorit a vidjećemo da li Bruinsi mogu do novog ččuda. 

Polufinala su na programu u noći sa subote na nedelju uz prenos na Arenasport televiziji.