XS
SM
MD
LG

Luković i Ilić za sada ostaju u Ivanjici

Foto: FK Javor Matis

Javor Matis vredno radi na stadionu u Ivanjici gde poseduju sve neophodne uslove za nesmetani rad. Raduje da klub nisu još napustili Luković i Ilić, mada u slučaju dobre ponude mogu da napuste Ivanjicu. Tu je i golman Lazović kome je istekao ugovor. Javor Matis pojačao je povratnik Momčilović, koji igra na poziciji centralnog beka i na levoj strani, iskusni zadnji vezni Ivelja i bonus Petrović iz Lokomotive.

- Svi igrači koji su završili prethodnu sezonu u Superligi i dalje su sa nama, ali to ne znači da se sitzacija narednih dana može promeniti. U fazi smo kada se bavimo igrom i to nam je primaran cilj, kasnije ćemo posvetiti pažnju bitnim detaljima koji treba da definišu našu igru. Zadovoljan sam odnosom igrača prema nametnutim obavezama, radi se uz obostrano poštovanje, sve u interesu kluba - kaže trener Milovan Milović i dodaje da ukoliko ostanu Luković i Ilić, biće im potreban jedan vezni, u protivnom moraće da angažuju i napadača 

Danas će Javor Matis odigrati prvu kontrolu protiv Zlatibora, narednog vikenda rival je GFK Sloboda, 21. jula odmeriće snage sa Mladošću GAT, tri dana kasnije sa RFK Grafičarom,  Mačvom, Jedinstvom (Ub) i generalka je 31. jula ponovo sa Zlatiborom. Sve utakmice, izuzev duela sa Šapčanima, odigraće u Ivanjici.