XS
SM
MD
LG

Mladost gura Slogu Dazdarevo

FK“Sloga“ iz Dazdareva u novu sezonu ulazi sa jasnim ambicijama, konsolidovanog tima i organizacije kluba.

Mlada uprava je izvršila sve pripreme za početak ovogodišnje sezone i zacrtala plan da se  u naredne dvije godine plasiraju u četvrtu ligu PFS Bijeljina.

„Izvršili smo sve pripreme za početak sezone, osvježili smo i pojačali ekipu tako što smo doveli nekoliko provjerenih igrača, ali  i mladih fudbalera. Pristupio nam je Aleksandar Marković /2002/ mladi golamn koji je ponikao u FK“Radnik“ Bijeljina ,a dolazi nam iz FK“Lokomotiva „iz Brčkog, Predrag Tripunović  /2002/ dolazi iz FK“Jedinstvo“ Brodac, Predrag Klasanović /1992/ dolazi iz  Lopara, Savo Lukić  /2003/ iz OFK „Batković“, iskusni Dejan Marković koji je igrao u Dvorovima i Radniku, dolazi nam iz Lopara, a aktivirao se i Bogdan   Rankić Bogdan, poznati rukometaš i fudbaler iz Bijeljine. Ekipu će još sačinjavati i naši mladi  Cvijanović, Cvjetinović i Nikolić a napustili su nas  Ivković  i Maksimović  koji su prešli u FK“Borac“ iz Trnjaka. Sklopuili smo kombinovanu ekipu mladosti i iskustva i smatramo da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve, U planu je dovođenje još 1 ili 2 fudbalera do početka sezone“, rječi su mladog , ambicioznog predsjednika Uroša Zeke Savića, koji je ujedno i igrač i kapiten ekipe.

 Sve su prilike da će FK“Sloga“ iz Dazdareva povratiti stari sjaj i ponovo biti respektabilna ekipa sa jakom tradicijom njihovih prethodnika.