XS
SM
MD
LG

Sinsinati iznenadio Rejvense, Tenesi moćan protiv Mahomsa i drugova

Foto: NFL

Sedmi vikend NFL-a počeo je utakmicom između Klivlend Bronsa i Denver Bronkosa a u tom susretu Klivlend je slavio sa 17-14. Kolo je nastavljeno večeras a iznenađenje je priredio Sinsinati.

Bengalsi su gostovali kod Baltimora koji je do večeras imao samo jedan poraz te su slavili sa 41-17. Fild golom MekPirsona, gosti su dobili prvi period sa 3-0. Taker je uzvratio i pogodio za 3-3. Potom su Uzoma sa jedne te Frimen sa druge strane postizali tačdaune a MekPirson je postigao novi fild gol za 13-10. 

Tačdaunom Brauna, domaći su došli do preokreta i vodstva 17-13. Međutim, to je faktički bilo sve što su uradili i krenula je velika serija Bengalsa. Uzoma i čejs postizali su tačdaune u trećem a Mejson i Peni u poslednjem periodu. Tako su Bengalsi došli do četvrte pobjede a Baltimoru su nanijeli drugi poraz.

U ostalim susretima, većinom su bile ubjedljive pobjede. U najavi je duel Tenesija i Kanzasa trebao biti uzbudljiv. Međutim, Tajtensi su savladali Mahomsa i drugove sa sigurnih 27-3. Petriotsi su nadigrali Džetse sa 54-13 dok je Grin Bej savladao Vašington sa 24-10.