XS
SM
MD
LG

Preminuo Nemanja Mirosavljević

Nemanja Mirosavljević

Tužna vijest stiže iz Beograda, gdje je preminuo Nemanja Mirosavljević (26), bivši fudbaler Krupe. Nemanja je preminuo od posljedica srčanog udara, a posljednjih sedam dana proveo je u komi, prenosi srpskainfo.com. 

Informaciju je objavio FK Grafičar, koji je odlučio da se oglasi saopštenjem i oprosti od čovjeka koji je igrao u klubu, a kasnije bio i trener.

– Sa velikom tugom obavještavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač Nemanja Mirosavljević. Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba. Mirosavljević je bio prepoznatljiv po osmjehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kog su djeca voljela. Tokom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice. Ovom prilikom porodici Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima sahrane klub će blagovremeno da obavijesti javnost. Nemanja, pamtićemo tvoj osmjeh i dobrotu. Zauvijek ćeš biti sa nama. Počivaj u miru, stoji u saopštenju.