XS
SM
MD
LG

Mladi Lučanci iskoristili šansu da se nametnu

Foto: FK Mladost/arhiva kluba

Juče su se iz Antalije vratili fudbaleri Mladosti sa dvonedeljnih  priprema. Za to vreme su odigrali pet kontrolnih utakmica sa Jagelonijom iz Poljske, Sabahom iz Azerbejdžana, LASK-om iz Austrije, Beroem iz Bugarske i Helsingorom iz Danske i zabeležili po jednu pobedu, poraz i tri remija. Kako reče trener Dragiša Žunić rezultati nisu bili u prvom planu.

- Poveli smo dosta mladih igrača koji su budućnost Mladosti, koja je poznata po brizi za mladi naraštaj. Radi se o 12-13 momaka i oni su za napredak i veliki trud nagrađeni pripremama u Turskoj. Većina od njih je priliku iskoristila da se nametne. Novajlije Milosavljević i Petrov pokazali su da će biti prava pojačanja i dobro su se uklopili u naš sistem igre. Narednih sedam dana iskoristićemo za oporavak i osveženje. Treniraće se na terenu sa veštačkom podlogom, mada nas to može donekle poremetiti, ali ako nam vreme dozvoli radićemo na travi - reči su Žunića.

Ekipa se iskristalisala i poznat je sastav za prvi meč u prvenstvu protiv TSC-a. Sagovornik naglašava da je najvažnije da du svi zdravi, nema bolesnih, i spremno dočekuju prvog protivnika.