XS
SM
MD
LG

RFK Grafičar nastavlja sa finim podešavanjem forme

Ekipa RFK Grafičara - foto: facebook.com/FKGRAFICAR1922

Fudbaleri RFK Grafičara vratili su se u četvrtak uveče iz Antalije i posle kraćeg odmora nastavili sa pripremama. U poznatom turskom letovalištu odigrali su pet utakmica, sa Kikerofenbahom (1:2), Lokomotivom "B" iz Moskve (5:1), ruskim Volgarom (1:0), Zenitom "B" (1:3), dok je poslednji meč sa Levadijom, zbog velikog nevremena, prekinut  u 60-om minutu. Mladi trener Makro Neđić je generalno zadovoljan i sve što su hteli sproveli su u delo. Nastavljamo, kaže on, sa finim brušenjem i podešavanjem forme kroz treninge i preostale zakazane utakmice sa Loznicom, u subotu, i generalkom sa novobeogradskim Radničkim.

U redove Zvezdine filijale stigli su mladi i neafirmisani igrači. Sa pozajmice u Loznici, crveno - beli su Ilića prosledili "ljubičastima", novi štoperski tandem činiće Šiškov i Leković (prekomandovan iz redova omladinaca), a iz Bazela došao je Sajić. To nije konačni spisak i kako nam je rekao Neđić u potrazi su za nešto iskusnijim igračima na svim linijama u timu. 

U RFK Grafičaru su ponosni na činjenicu da su trojica nadarenih igrača stekli naklonost trenera Dejana Stankovića i u drugom delu sezone nosiće crveno-beli dres. Reč je o Đuriću, Stankoviću i Raduloviću, koji je već nastupao za tim aktuelnog šampiona. Iskusni Ibanjez je zbog povreda propustio veći deo priprema i trebaće mu vremena da dostigne nekadašnju formu.