XS
SM
MD
LG

HOT Jahorina čeka goste

Danas, je u Beogradu, održana  konferencija za medije na kojoj je zvanično predstavljen spektakularni trodnevni festival pod nazivom "HOT Jahorina", koji sve posjetioce olimpijske planine Jahorine očekuje u periodu od 1. do 3.7.

Za senzacionalnu atmosferu i izvanredan provod svih učesnika festivala biće zadužene najeminentnije muzičke zvijezde regiona, fantastični regionalni muzički bendovi, vrhunski DJ-evi, mnogobrojne interaktivne i zabavne igre bez granica, te predivni dječiji hor "Čarolija", zajedno sa svojim osnivačem, gospođom Leontinom Vukomanović!

Ova poznata kantautorka nije krila zadovoljstvo koje joj je današnje gostovanje priredilo, kao i radost koju osjeća pred nastup u sklopu "HOT Jahorina", koji će se održati u subotu, 2.7, u Olimpijskom baru! 

Na današnjoj konferenciji za medije, direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevanić, nakon govora, dodijelio je čak 7 pari skija za vrijedne učesnike akcije "Hiljadu skija za našu djecu", od kojih je čak 5 otišlo upravo u ruke članova hora, koji su današnjem događaju i prisustvovali!.