XS
SM
MD
LG

Katić: Organizacija turnira nadmašila očekivanja

Foto: Foto VASKE

Božićni turnir u futsalu "Istočno Novo Sarajevo 2022" završen je pobjedom ekipe Caffe Izlog-Sky 3:0 u finalu nad Opštinom Trnovo.

Direktor turnira, Mirko Čampara, zahvalio se svima koji su pomogli organizaciju ovog turnira i koji su omogućili da ovaj turnir bude organizovan gotovo besprijekorno.

- Opet imam čast da vam se obratim. Nama u organizacionom odboru je srce puno kada vas vidimo u ovolikom broju. Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo Opštine Istočno Novo Sarajevo i načelnika Jovana Katića, njegovih ljudi iz Opštine koji su poslije svojih poslova dolazili ovdje i davali sve od sebe kako bi ovaj turnir izgledao ovako kako izgleda. Ne bi ovaj turnir ovako izgledao da nije bilo naših volontera, mogli ste ih vidjeti u dvorani u prepoznatljivim majicama. Tu je medijski tim koji je dao sva od sebe, radio dva posla, prije svega mislim na Stefana Papaza i Dalibora Traparu. Dosta je bilo osoba koje niste mogli da vidite, a koji su davali veliki doprinos u organizaciji ovog turnira, jedna od njih je Aleksandra Matić-Tadić.  Hvala i vama gledaocima koji ste bili korektna publika, što ste nagradili svaki lijep potez na turniru, što ste sve ispratili aplauzom, to se danas rijetko sreće. Imali smo 12 takmičarskih dana, 24 seniorske ekipe, imali smo turnir veterana, dječiji turnir. Vidimo se i sljedeće godine u još boljem izdanju, rekao je Mirko Čampara, direktor turnira.

Načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo i predsjednik organizacionog odbora turnira, Jovan Katić, je u obraćanju rekao da je organizacija samog tunira prevazišla očekivanja opštinske uprave i obećao je da će u narednim godinama biti još bolji.

- Želim da se zahvalim publici, našim sugrađanima koji su u velikom broju ispratili turnir i ja se iskreno nadam uživali. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovogodišnjeg Božićnog turnira, sponzorima koji su doprinjeli da imamo nagrade, da možemo pokriti troškove koji se tiču turnira. Najveća zahvalnost ide publici. Moram biti iskren, organizacija turnira je prevazišla očekivanja opštinske uprave i onoga što možemo da uradimo nakon jedne duže pauze bez turnira. Mogu vam obećati da je ovo tek početak. Ovaj turnir će u narednim godinama da napreduje. Mi želimo da ovaj turnir bude najbolji u državi. Za ovaj turnir će daleko da se čuje. Hvala ekipama koje su učestvovale i nadam se da će već naredne godine taj broj biti još veći i da će doći još bolje ekipe.