XS
SM
MD
LG

Rukometaši Mladosti i Sloge igraju za dječaka Sergeja

Današnja utakmica između Mladosti iz Banja Luke i dobojske Sloge, a igra se u okviru Kupa Republike Srpske ima humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica biće proslijeđen porodici Stupar za liječenje njihovog Sergeja.

Dječak se nalazi u komi, nakon saobraćajnog udesa već više od osam mjeseci , a njegova majka Svjetlana Bednaš na društvenim mrežama je objavila:

"Dragi prijatelji, konačno se pojavila nada da se Sergej nakon osam mjeseci probudi iz kome. Teška saobraćajna nesreća okrenula nam je čitav život, ali nijednom nisam izgubila nadu da će mi se on vratiti i nastaviti svoj mladi, tek započeti život. Operacija u Zagrebu nije bila moguća, jer nemamo vremena za čekanje, ali pronašli smo kliniku na kojoj liječenje može da počne odmah. Sva moja nada je u putu u Moskvu i liječenju terapijom matičnim ćelijama. Tu mi je potrebna vaša pomoć. Da bismo otišli na put i pokrili troškove jednogodišnjeg liječenja ovom terapijiom potrebno nam je 350.000 KM. Pomozite mi da vratim svog Sergeja, pozovite 1413, svaki vaš poziv je naša nova nada! Idemo, ZAJEDNO ZA SERGEJA!", navela je u objavi majka Svjetlana, a rukovodstvo i rukometaši Mladosti, su odlučili da na ovaj način podrže Sergeja i njegovu porodicu.