XS
SM
MD
LG

Crvena zvezda kupi talente u Potkozarju

Vladimir Cvjetičanin i Igor Savković FOTO: lična arhiva I. S.

Fudbalski klub Crvena zvezda će od 27. do 29. septembra u Kozarskoj Dubici organizovati kamp na kojem će loviti potkozarske fudbalske talente. Na manifestaciji „otvoreni dan“ omladinska škola velikana sa „Marakane“ će okupiti najtalentovanije dečake sa dubičke regije. U ovoj akciji beogradski klub će učestvovati u punom trenerskom kapacitetu.
-Ovim putem želim da se zahvalim Vladimiru Cvjetičaninu i ljudima iz omladinske škole Crvene zvezde koji su podržali našu inicijativu da organizuju kamp u Kozarskoj Dubici. Biće ovo veoma značajan događaj za našu opštinu koja je poznata po svom sportskom duhu i opredeljenosti. Učesnici kampa biće mališani u više starosnih kategorija, od 2012. do 2016. godine. Svi klubovi iz Kozarske Dubice i okoline napraviće selekciju od po nekoliko igrača koji će proći kamp crveno-belih – istakao je Igor Savković, predsednik Organizacionog odbora ovog trodnevnog događaja ya Sportski \urnal, a potom je dodao:
-Hoću da istaknem da će treniranje u kampu biti besplatno jer smo uspeli da obezbedimo potrebna novčana sredstva. Naša velika želja je da jednog dana neko od mališana, učesnika ovog kampa krene stopama Vlade Kotura koji je igrao protiv Real Madrida, ali i nekadašnjeg slovenačkog reprezentativca Aleksandra Rodića, najvećih fudbalskih imena iz Kozarske Dubice!
U redovima beogradskih crveno-belih nisu krili oduševljenje što će krajem narednog meseca u Potkozarju organizovati kamp.
-Podržali smo inicijativu Igora Savkovića, koji je zaslužio zahvalnost našeg kluba. Ova akcija zaslužuje svako poštovanje jer u današnjim vremenima malo ko smogne snage i kaže: „da mi to hoćemo, da mi to možemo i to je sve za dobrobit naše dece i lokalne zajednice!“ Poziv iz Kozarske Dubice jednostavno nismo mogli da odbijemo i veliko nam je zadovoljstvo da se odazovemo u Potkozarje. želimo da svoj deci učesnicima upriličimo događaj koji će pamtiti večno, a obezbedićemo im i kvalitetne treninge s našim trenerima – rekao je Vladimir Cvjetinačnin, koordinator omladinske škole Crvene zvezde.