XS
SM
MD
LG

Hvala Nataši Slijepčević

Seniorska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je otputovala u Belgiju na turnir kvalifikacija za  Svjetsko prvenstvo 2018. godine, a .hvala paljanskoj internacionalki Nataši Slijepčević na trudu i pozdravima.
Turnir druge runde kvalifikacija odigraće se u Kortrijk/Belgija u periodu od 31.05. do 04.06.2017. godine.
BiH će igrati protiv Belgije, Bjelorusije, Italije, Latvije i Španije, prvoplasirana selekcija direktno ostvaruje plasman na Svjetsko prvenstvo, a drugoplasirana ide u dodatne kvalifikacije.
Izabranice selektora Gorana Nešića startuju u srijedu 4. juna od 20,00 časova protiv odbojkašica Italije.
natasa-i-sportdc
Paljanska internacionalka Nataša Slijepčević ponikla je i afirmaciju stekla u OK “Jahorina” iz Pala i sa sjajnom generaciom odbojkašica Veselinkom Slijepčević, Nevenom Čvoro, Kseniom Cicović, sestrama Bakmaz, Jelenom i Jovanom sestrama Tabaković Jelenom i Svetlanom, Jovanom Garić, Milicom Čvoro, Goranom Sorak, Jovanom Brčkalo, Dadom Jasikom i ostalim piše najljepše stranice istorije kluba. "Jahorinke" su bile respektabilan premijerligaš, znale su da iznenade i ne prikosnovene "brčanske princeze". Malo se ko može pohvaliti sa pet pobjeda nad Brčankama, a simpatična Paljanka sa"Jahorinkama" tri puta i dva sa Gačankama, slavila je protiv velikih šampionki iz grada na Savi.
Ove sezone, Slijepčevićka je branila boje OK “Jaszbereni”, prvoligaša iz istoimemog mađarskog gradića, četerdesetak kilometara udaljenog od Budimpešte i predvdi ga do polufinala plej ofa. U svojoj karijeri pored nastupa za "Jahorinke", Paljanka je i tri sezone nosila dres ŽOK "Gacko" i kiti se titulom pobjednika Kupa BiH i sa dva vicešamionske pehara  BiH.
Nataša Slijepčević igra na poziciji korektora. Svojim upornim radom i talentom već je dugo godina standardni član najbolje selekcije BiH.