XS
SM
MD
LG

PANTER PIŠE ISTORIJU



Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo Druge lige Republike Srpske u odbojci. Raduje činjenica da se odbojkaško takmičenje vratilo u Do boj, a za to najzaslužniji je Ženski odbojkaški klub Panter Doboj, na čelu sa neumornim Dejanom Čalakovićem, predsjednikom kluba.



Prvu, svoju istorijsku utakmicu, ŽOK Panter Doboj odigrao je u Gradišci protiv OK Kozara gdje je poražen rezultatom 3:0. Prvi set je prošao u zagrijavanju, traženju najbolje postave te je završen rezultatom 25:14. U drugom setu igralo se ravnopravno sve do 16:16, a onda mlade igračice Pantera prave ponovo nekoliko servis grešaka, da bi na kraju bilo 25:19. U trećem setu šansu su dobile rezervne igračice, previše se griješilo i osvojile su samo 8 poena, dakle 25:8.

Priliku za popravni Panterke će imati već u nedelju kada će u školi Radoje Domanović u Osječanima (još se radi na obnovi sportskih objekata u gradu) biti domaćin veoma ambicioznoj ekipi Kotor Varoši za koju igra nekoliko igračica koje su nastupale u premijerligaškim ekipama.

U okviru Grupe 4 postignuti su sledeći rezultati: OK Kotor Varos-OK Ukrina 3:1, OK Kozara-OK PANTER 3:0 i OK Inova-OK Nikos Kambera 3:0.

Za Ženski odbojkaški klubu Panter Doboj su nastupile: Jelena Kuzmanovic-kapiten, Slađana Bujadnjak, Verona Mikić, Mihaela Lazic-libero...Dajana J osipovic, Marija Grahovac, Slađana Zešević, Tamara Vuković, Marija Lazarević, Nikolina Misimović.