XS
SM
MD
LG

Purtić: Znam kako klub diše, zanimaju me samo visoki ciljevi!

Stefan Purtić je postao deo Voždovca još kao tinejdžer i prošao je sve mlađe selekcije u klubu. U omladinskoj konkurenciji bio je kapiten generacije koja je osvojila respektabilno 5. mesto u elitnom rangu takmičenja, a danas je jedna od najvećih uzdanica prvog tima Zmajeva.

Iako je pauza u prvenstvu još uvek u toku, a okupljanje Zmajeva zakazano za 10. jun, Purtić ne odmara, već vredno trenira i održava formu kako bi novu sezonu dočekao u što boljoj formi i nametnuo se novom Šefu stručnog štaba, Radomiru Kokoviću.

– Nakon naporne sezone koja je iza nas, usledio je zaslužen odmor, koji sam proveo sa porodicom i pokušao da se i psihički što bolje pripremim za sve napore koji me očekuju. Započeo sam već sa individualnim treninzima jer želim da sam početak priprema dočekam u što boljoj formi. Od sledeće sezone očekujem mnogo, kako na klupskom, tako i na ličnom planu.

Purta napominje da već “zna kako klub diše” i da ima veliku želju da se nametne novom treneru.

– Želim spremnošću, dobrim radom i disciplinom da se nametnem novom Šefu stručnog štaba i da dokažem da se najozbiljnije može računati na mene. Započinjem već sedmu sezonu na “Krovu” i znam kako klub diše. Zanimaju me samo visoki ciljevi, jer klub kao što je Voždovac mora da ima najviše ambicije.

Radovi na postavljanju nove veštačke podloge već su u punom jeku i to je još jedna od stvari koje raduju mladog veznjaka.

– Klub iz dana u dan sve više napreduje u organizacionom i svakom drugom smislu, a dokaz za to je postavljanje nove podloge, koja će nam omogućiti još bolje uslove za igru. Želeo bih da od samog početka prvenstva istaknemo kandidaturu za plasman u plej of, jer sam po prirodi čovek koji sebi postavlja visoke ciljeve.