XS
SM
MD
LG

Dragan Perišić: TSC je izuzetno motoristička ekipa

Dragan Perišić - foto: arhivski snimak

Poslednji Radnik je iskoristio pauzu da u Kragujevcu odigra prijateljsku utakmicu sa Radničkim 1923. U takvim prilikama rezultat je uvek u drugom planu, ali za Surduličane nije tako. To navodi novi trener Dragan Perišić.

- Pauza nam je dobro došla da se što bolje upoznamo i da radimo na stvarima koje su bitne za nas. Pobeda u Kragujevcu, posle dužeg vremena, mnogo nam znači na psihološkom planu i vraćanju samopouzdanja. Raduje me da se neki igrači nameću, tako da ću u rotaciji imati 15-16 igrača koji će ravnopravno konkurisati za sastav - objašnjava Perišić

Sutra posle treninga putuju u Bačku Topolu, gde u subotu igraju meč sa TSC-om. Svesni su da dolaze rivalu u nevrenme, koji se učvrstio u vrhu.

- TSC je izuzetno motoristička ekipa koja gaji specifičan stil. Dobro su selektirani, kod kuće se ponašaju liderski, odnosno teže kroz pas igru da protivnika pomere u niski blok kako bi po bokovima opteretili zadnju liniju rivala sa 4-5 igrača kaže poznati stručnjak svestan težine zadatka koji ih očekuje u Bačkoj Topoli.

Radnik još čeka na prvu prvenstvenu pobedu, pored četiri remija, ne mogu se pohvaliti negativnom gol razlikom (8:29), koja odslikava slabu realizaciju i poroznost odbrane.