XS
SM
MD
LG

Radnički Novo Goražde
01.12.2019 17:00
Rogatica Rogatica
2 : 4
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Komšijski derbi Rogatičanima

02.12.2019 Slaviša Vukašinović

Komšijski derb,  a ujedno i derbi začelja drugoligaškog futsal Istoka RS pripao je Rogatičanima. Bila je to dobra predstava koja je prikazanom igrom zagrijala oko stotinjak gledalaca u prohladnoj balon sali u Novom Goraždu.

Prvo poluvreme je proteklo u obostrano opreznoj igri sa čvrstim odbrambenim bedemom pred oba gola, pa se na odmor otišlo  bez pogodaka.

 

U nastavku utakmice sasvim druga slika na terenu , počelo je pogotkom gostiju u 22. minutu, strelac je bio  Nikola Nešković, ali radost Rogatičana je kratko trajala. Već u narednom minutu izjednačio je Aleksandar Milović lepim pogotkom. Vodila se ravnopravna borba sve do 30.minuta kada gosti furiozno za samo tri  minuta postižu tri gola i dolaze do ubedljivog vođstva 1:4.

Milović je ponovo u 32 minutu uspio da smanji rezultat, ali to je bilo sve što se tiče pogodaka u ovom susretu. Pobeda   Rogatice je mogla biti i ubedljivija da su u završnici utakmice u dva navrata bili precizniji iz kaznenih udaraca.

Domaći igrači su u finišu susreta tražili najstrožu kaznu smatrajući da su gostujući igrači pred svojim golom u dva navrata igrali rukom, ali tako nisu mislile i sudije ovog meča i susret je okončan pobedom gostujućeg tima.

Radnički (NG) - Rogatica 2:4 (0:0)

Balon Sala „Kopači“.Gledlaca:100.Sudije Slavoljub Gogić , Nemanja Vujadin i Mladen Popović (I. Sarajevo) Delegat: Neđo Lubura (I. Sarajevo) Strelci: A. Milović u 23. i 32.  minutu (Radnički) Nešković u 22 ,Đurović u 30;Ćebić u 31. i Spajić u 32. minutu (Rogatica) Žuti kartoni:Petrović,Bukarac i N. Čarapić (Radnički) Nešković, Đurović Miličević (Rogatica).

 Radnički: Pljevaljčić, Petrović, A. Milović, Janković, D. Čarapić, D. Milović, S. Milović, Mutlak, Bukarac, Vuković, Jagodić, N. Čarapić.

 Rogatica: Simić, M. Nešković, M. Rajak, Božović, Miličević, J. Rajak, Rosić, Đurović, Nerić, N. Nešković, N. Sajić, Ćebić.

Futsal Futsal Druga liga RS – Istok Radnički Rogatica
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača