XS
SM
MD
LG

Za kraj zimske pauze remi Radnika i Dinama

 

Prijateljska atmosfera. Bez tenzija kako je znao da bude običaj u susertu ova dva tima. Posed lopte veći kod gostiju iz Surdulice i dominantnija igra surduličana. U nekoliko navrata zaprećeno i sa strane tima iz Vranja, ali uspešnom odbranom golmana Vasiljevića mreža Radnika ostala je netaknuta do kraja prvog poluvremena. U dvadesetom minutu asistencija Zlatanovića nije realizovana nesigurnim udarcem Nikolića, da bi iz slične situacije nakon par minuta napadač Radnika bio dosta sigurniji te je lopta prošla u gol pored nemoćnog Lakića. Rezultat od 0:1 zadržao se do 52.min. kada se zatresla mreža surduličana pogotkom kapitena Dinama, Mlađana Stevanovća.

Dinamo: Lakić(GK), Ilić, Gašić, Pavišić, Jovanović, Djurišić, Popović, Stevanović, Dimitrov, Ožegović i Ratković. Igrali su i Vukajlović, Spasić, Omain, Cvijanović, Stanisavljević, Lefgeris, Sejd, Suraka i MItrović.

Radnik: Vasiljević(GK), Milovanović, Pajović, Stevanović, Nikolić, Kyeremeh, Ristović, Đorđević, Kojić, Stanisavljević i Zlatanović. Igrali su i Lekić, Miladinović, Stamenković, Stojanović, Pavlović, Pejčić, Kričak, Danoski i Kovačević.

Nakon realizovane "generalke" oba superligaša iz Pčinjskog okruga timovi se pripremaju za nastavak prvenstva: Radnik odlazi na gostovanje ekipi Proletera u Novom Sadu, a vranjski Dinamo na Gradskom stadionu u Surdulici dočekuje subotički Spartak. Obe utakmice su zakazane za subotu od 14:00

www.fk-radnik.com

www.fk-radnik.com