XS
SM
MD
LG

Perić u napadu Modriče: Hvala Tekstilcu, hvala ljudima koji su me doveli u Derventu

Nakon dvije sezone provedene u derventskom Tekstilcu od plavog dresa se oprostio Ozren Perić, koji je postao novi igrač prvoligaša iz Modriče.

Foto: Aleksandar Cvijanović

Ističe ovaj napadač koji je rodom iz Gradiške kako je ispred njega novi početak, te da je vrlo brzo našao zajednički jezik i postigao dogovor sa novim klubom.

“Nadam se da će moj dolazak u Modriča Alfu biti na obostrano zadovoljstvo. Modriča polako, ali sigurno opet ide ka samom vrhu. Sve je na visokom profesionalnom nivou i imaju jasan cilj i plan, tako da sam srećan od samog početka i nadam se da će tako i ostati”, rekao je Perić.

Ipak, Perić za period u Derventi ima samo riječi hvale, te ističe kako će mu to vrijeme ostati u lijepom sjećanju.

“Dervenćani su me odlično prihvatili i ubrzo sam se osjećao kao da sam domaći. Po dolazku u Derventu sve je bilo na zavidnom nivou, od organizacije u klubu, do najstnijih detalja što nisam očekivao moram priznati”, govori Perić.

Ovaj napadač ističe kako su se mnoge stvari promjenile kada je došlo do promjena u rukovodstvu kluba.

“Od odlazka stare Uprave i dolaska nove, počele su se stavri po malo mijenjati. Jednostavno klub nije disao istim plućima, nije bilo tog žara i pozitivne energije koja nas je krasila, što se na kraju odrazilo na naše rezultate”, ističe popupalrni Perke kako su ga zvali u gradu na rijeci Ukrini.

Bez obzira na sve, Perić je izrazio zahvalnost svim ljudima oko kluba, kao i klubu na protekloj saradnji.

“Naravno, Tekstilcu želim sve najbolje u daljem takmičenju. Ne bih bio korektan, a da ne spomenem Davora Pijetlovića, čovjeka koji je zaslužan što sam došao u Derventu i nisam se pokajao. Derventa je zaista imala istisnke ljubitelje fudbala u staroj Upravi gospodina Bojka Gatarića i Savu Ružojčića, što je pokazala i infrastruktura kao i rezulatati”, navodi Ozren.

Pored Perića, put Modriče se uputio još jedan njegov dojučerašnji  njegov saigrač, dijete derventskog Tekstilca Zlatko Duspara.


Tekstilac 0 : 0 Drina
Alfa Modriča 3 : 0 Sutjeska
Slavija 4 : 0 Sloboda
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Alfa Modriča 32 10 12 10 42
2 Slavija 32 11 9 12 42
3 Tekstilac 32 9 12 11 39
4 Drina 32 9 10 13 37
5 Sutjeska 32 9 7 16 34
6 Sloboda 32 4 7 21 19