XS
SM
MD
LG

Kanonada Nišlija

Obećao je, u najavi ove utakmice trener Nišlija, Milorad Kosanović, osvajanje tri boda na gostovanju u Ivanjici. Ispunio  je "Kosan" obećanje, i to kako ? Sedam golova u mreži domaćina, u istorijskoj pobedi Radničkog, najvećoj od kada je na terenima elitnog fudbalskog takmičenja od svog postojanja.

FK Javor

Očekivali su Ivanjičani od ove utakmice mnogo. Dobre igare i rezultati, približili su ih zoni plejofa, ali danas su naišli na izuzetno raspoloženi Radnički koji im ni jednog trenutka nije dao nadu da bi uspešan niz mogli nastaviti.

Mrežu Javora je načeo Lazar Đorđević u 10. minutu, a do kraja poluvremena, u 38. minutu gol je postigao Čumić. U nastavku se čak pet puta zatresla mreža golmana Lazovića a strelci su bili još jednom Čumić, Jirka, Pantelić, Haskić i Mihajlović.

U sledećem kolu igrači Radničkog gostuju ekipi Voždovca.


JAVOR – RADNIČKI 0:7 (0:2)

Stadion Kraj Moravice u Ivanjici
Sudija: Milan Ilić (Ćuprija)
Strelci: - 0:1 u 10. Lazar Đorđević, - 0:2 u 38. Čumić, - 0:3 u 48. Jirka, - 0:4 u 65. Pantelić, - 0:5 u 66. Haskić, - 0:6 u 75. Čumić, - 0:7 u 83. Mihajlović
Žuti kartoni: Amanović, Dolmagić, Mrkaić (Javor), Čumić (Radnički)

JAVOR: Lazović, Kolaković (od 55.Cvetković), Jevremović, Amanović, Pavišić (od 73. Zvekanov), Piščević, Dolmagić, Krnić, Maričić, Petković (od 72. Nikolić), Mrkaić.

RADNIČKI: Petrović, Todorovski, Stevanović, Sulaka, Lazar Đorđević, Noma, Meleg (od 76. Mihajlović), Pantelić (od 67. Jovanović), Jirka, Čumić (od 76. Filip Knežević), Haskić.