XS
SM
MD
LG

Fudbal ponovo živi u Han Pijesku

Fudbal u Han Pijesku ponovo živi, i ponovo zahvaljujući trenutno najvećem fudbalskom entuzijasti ove opštine, Pavlu Golijaninu.

Nakon što se razišao sa Han Pijeskom i osnovao FK Omladinac, a Han Pijesak raspustio gotovo sve selekcije kluba, fudbal u ovom malom mjestu je zamro, međutim Golijan ga je, baš kao i prije nekoliko godina FK Han Pijesak, oživio.

U pogonu su omladinske selekcije, kao i pripremanje seniorske selekcije koja će nastupati naredne sezone u Regionalnoj ligi Republike Srpske grupa ''Jug''.

- Trenutno u pogonu imamo tri omladinske selekcije kluba, sa pedesetpetero djece. To je veliki uspjeh za naše malo mjesto, ali planiramo to i još više da proširimo u budućnosti. Uporedo sa tim radimo i na formiranju seniorskog kadra za nastup u Regionalnoj ligi iduće sezone. To smo skoro priveli kraju i sigurno ćemo nastupiti naredne sezone u takmičenju. Dodao bih i da smo uspjeli da kompletiramo opremu za sve polaznike naše škole, što je sigurno jako bitna stavka. Sve za sada ide svojim tokom i za manje od godinu dana funkcionisanja mogu da budem prezadovoljan, rekao nam je Pavle Golijan.