XS
SM
MD
LG

Lalatović: Sa Vojvodinom želim trofeje i Ligu Evrope

Foto: FK Vojvodina

U toku jučerašnjeg dana, u sredstvima javnog informisanja pojavili su se navodi u vezi sa nastavkom trenerske karijere šefa stručnog štaba Vojvodine Nenada Lalatovića. S tim u vezi, trener "stare dame" osetio je potrebu da poruči navijačima Voše da je fokusiran isključivo na Vojvodinu i na ostvarivanje još boljih rezultata u budućnosti.

- Pre svega, moram da kažem da me je jako začudilo to što je juče objavljeno u Sportskom žurnalu. Sa novinarom tog lista, koji već godinama izveštava o aktuelnostima iz našeg kluba, juče uopšte nisam ni razgovarao, te zaista ne znam ko je i zbog čega objavio tako nešto, pogotovo što mom velikom prijatelju Dejanu Stankoviću želim da još 10 godina ostane na svojoj sadašnjoj funkciji. No, u ovom trenutku, to nije ni bitno – kaže Lalatović.

On ističe da apsolutno nema želju da napušta FK Vojvodina, a da ukoliko se to ipak desi, svoju trenersku budućnost vidi u inostranstvu.

- Ono što naši navijači treba da znaju jeste nešto što sam već mnogo puta ponovio, a to je da mi je u Vojvodini stvarno prelepo i da Novi Sad doživljavam kao svoj grad. Iskreno, ako sve bude išlo u pravcu u kojem želimo, voleo bih da još godinama ostanem u Vojvodini i da klubu pomognem u osvajanju trofeja i igranju grupne faze Lige Evrope. S druge strane, onog dana kada budem napustio Vojvodinu, želeo bih da trenerskim poslom dalje nastavim da se bavim u inostranstvu – naglasio je Lalatović.