XS
SM
MD
LG

U Kabelu očekuju pojačanja iz Vojvodine

Foto: facebook.com/fkkabel1932

Kabel je napustilo osam igrača i sve oči su uprte u Vojvodinu, od koje se nadaju da će im ustupiti nekolicinu mladih i neafirmisanih igrača. Trener Zoran Vasiljević svakodnevno radi sa 12 igrača i dva golmana.

- Četvorici igrača smo dali ispisnice i slobodni su u izboru nove sredine. Reč je o Dražiću, Vladiću, Iliću i Jablanu. Sa Vojvodinom treniraju naša četiri prvotimca golman Vukliš, Bjeković, Mandić i Pantelić. Očekujem, izuzev Vukliša, da nam se bar dvojica vrate, što bi nam puno značilo, jer se radi o proverenim i kvalitenim igračima. Pre svega smo tanki na defanzivnim pozicijama i nadamo se da će nam ustupiti bar 2-3 obrambena igrača. Pored golmana Braća i Miloševića, moramo angažovati još jednog - referiše trener Vasiljević.

Kabel je startovao pre nedelju dana i očekuju da u dogledno vreme odigraju prvu kontrolnu utakmicu. Planirana provera protiv OFK Bačke je odložena, a zakazani su mečevi sa Kolubarom, Radničkim iz Zrenjanina, najverovatnije Vojvodinom i generalka bi trebalo da se odigra, 8. avgusta,  sa OFK Žarkovom.