XS
SM
MD
LG

Železničar u nokdaunu

Detalj sa meča Železničar - IMT (foto: facebook.com/fkzeleznicarpancevo)

Ne ide, pa ne ide. U petnaestom kolu Prve lige Srbije, Železničar je dobio još jedan jak šamar. Leskovačka Dubočica je zadala prvi udarac, prošlog vikenda je i Radnički iz Sremske Mitrovice nokautirao "dizelku" iz Pančeva, a danas su je beogradske "traktordžije" bacile u nokdaun: Železničar- IMT 0:3 (0:1).


Gosti su dominirali celim tokom susreta i potpuno zasluženo su osvojili bodove protiv jednog od glavnih rivala u borbi za opstanak. Istina, imao je Želja mnogo kadrovskih problema pred ovaj susret, jer je nekoliko standardnih igrača bolesno, ali to svakako ne umanjuje pobedu IMT-a.

Čestitam rivalu na zasluženoj pobedi. IMT je pokazao kvalitet i iskoristio je sve naše greške. Nismo uspeli da odložimo ovaj susret, ali do deset sati nisam znao ni ko će uopšte igrati. Posle poraza od Radničkog ubijena nam je forma i želja za napretkom. Ovako više ne ide. Nešto mora da se menja. Preuzimam odgovornost, popričaću sa predsednikom da vidimo šta dalje. Pored zdravstvenog biltena, opterećuju nas i kartoni, tako da nas u Pirotu očekuje jako težak zadatak - rekao je trener Železničara Goran Mrđa na konferenciji za novinare posle utakmice.

Pred "dizelkom" su dani za analizu, sva sreća pa se bliži kraj jesenje sezone!