XS
SM
MD
LG

Fantazi: Prelged 13. i najava 14. kola

Moji bodovi u 13. kolu

Englezi su ušli u ludi ritam a samim tim je teško pohvatati sve kada je Fantazi u pitanju. Opet ćemo se osvrnuti i na prošlo ali i najaviti novo kolo.

MOJA EKIPA

Ja sam napredovao nekih 100 hiljada jesta a imao sam 54 boda. Ali sam iskreno prezadovoljan. Išao sam -8, De Brujne mi je bio kapiten tako da sa te strane je ispalo odlično. Pogotovo jer sada imam vezni red sa Brunom, Salahom, Sonom i De Brujneom. Teško da može bolje pa bi tek trebao profitirati radi ovog kola.

Odbrana je bila na kraju dobra. Dalas dao gol, Čilvel asistirao a Mendi i Kresvel ništa. U veznom redu Bruno nije uradio ništa što možda i nije loše jer je mnogima bio kapiten. Son i Salah su dali po gol dok je De Brujne dobio dva boda bonusa. Bamford je opet dao gol a Vilson je asistirao.

Utisak kola svakako golmani Vile i Barnlija a pogotovo njihov raspored. Koga god odaberete, nećete pogriešiti. Takođe, djeluje da bi Podens mogao biti sjajna opcija pogotovo jer košta 5,4 miliona. Takođe, Benteke recimo opet dao gol pa ko je mazohista može sa njim probati.

NAJAVA 14. KOLA

MOJA EKIPA

Ja ću raditi jedan transfer a to je umjesto Mendija Martinez. Nisam još odradio ali hoću i to je to. Jednostavno, Vila ima super raspored, biće i duplih kola i isplatiće se. U odbrani će mi igrati Čilvel i Kresvel koji igraju jedan protiv drugog i eventualno mogu u napadu uraditi nešto a tu će biti i Lampti koji bi mogao imati CS protiv ekipe Šefilda.

Vezni red je sjajan. Bruno na Lids, Son na Lester, KDB na Soton i Salah na Palas. DJeluje da bi svako od njih mogao lijepe bodove donijeti ali je sad bitno pogoditi ko će najviše bodova donijeti. Od Součeka ništa ne očekujem ali neka igra i dosta. Bamford bi mogao možda dati gol Junajtedu a od Vilsona očekujem bodove protiv Fulama.

IZBOR KAPITENA

Salah protiv Palasa ima četiri gola i dvije asistencije a na gostovanjima gol i asistenciju. Sa te strane ne čini se baš kao idealna opcija i nije ništa lošiji od Manea. Ali kad Salaha stavite, nekako se štitite jer će ga dosta ljudi imati za kapitena.

De Brujne ima gol i tri asistencije na sedam mečeva protiv Sautemptona. To i nije neka genijalna statistika ali je utjeha da je asistencije imao na strani gdje i sada igra. Sterling i Aguero su mnogo više donosili protiv Sotona a imao je dobrih mečeva i Voker.

Što se Totenhema tiče, Kejn ima fantastičnu statistiku sa Lesterom i ako ga imate, prosto vam mora biti kapiten. Ja ga nemam ali i Son je imao dobre nastupe protiv Lestera ali bolje je igrao u gostima. Od ostalih, Bruno je svakako uvijek opcija pa i Rašford ako govorimo o Junajtedu.

Potez ludaka Kalum Vilson kapiten.

NAPOMENE

-Gabriel je jedan od boljih defanzivaca Arsenala a zbog crvenog ne igra protiv Evertona. Zato ako imate Kalverta ili Ričarlisona, nikako ih ne vadite.

-U jednom momentu djelovalo je da je odbrana Čelsija sjajna opcija za dupliranje ali je vrijeme pokazalo da se isplati trpjeti samo Čilvela.

-Odbrana Barnlija djeluje sve sigurnije i treba dobro razmisliti o Poupu.

-Ako želite jeftinu opciju, čak ni Areola nije loš. Imaće odbrana a popravili su i odbranu i može izvući i neki CS.

To je to za ovo kolo. Srećno svima.