XS
SM
MD
LG

Svakom po poluvreme, "Golubovima" bodovi

Od kako je preuzeo kormilo Subotičana od Vladimira Gaćinovića, Vladimir Buač je zabeležio tri pobede, poraz i remi, od toga su tri meča odigrali na strani. Najnoviji trijumf protiv ugroženih "Gradjevinara" dodatno dobija na težini. Radu se trijumf nametnuo kao imperativ u borbi za opstanak, gostima stvar prestiža i mogućnost da uhvate priključak sa timovima koji sanjaju evropske snove. Svakom od rivala pripalo je po poluvreme, a Subotičanima bodovi.

- Težak i zahtevan teren iziskivao je od igrača dodatne napore, tako da nismo mogli prisustvovati kvalitetnijoj utakmici. U prvom poluvremenu smo bili bolji taman za jedan gol, u nastavku domaćin je imao inicijativu, dve šanse, ali smo uspeli da sačuvamo gol - kaže mladi stručnjak, i uverava nas da su se svakodnevno suočavali sa povredjenim i kažnjenim igračima.

- Preduga sezona ostavila je traga, igrači su potrošeni emoconalno i fizički, da ne govorim o brojnim povredama. U par nedelja nekolicina prvotimaca nije mogla redovno da trenira, tu su i kartoni, tako da se ekipa puno rotirala. Posle utakmice sa Vojvodinom nije se redovno treniralo. Šarac, Mančić, Ivanković su na poslednjoj utakmici dobili neugodne udarce, i nekako su izdržali 90 minuta - kaže sa vidnim olakšanjem Buač što je sezona, uprkos navedenim nevoljama uspešno okončana.