XS
SM
MD
LG

Baćo Nikolić ponovo u Slogi

Sloga iz Gornjeg Crnjelova ponovo će igrati u Drugoj ligi Republike Srpske grupa "Istok". Ekipa koja se ne tako davno borila sa Borcem za ulazak u Premijer ligu, pa se iz revolta prema odlukama FSRS i smatranja da su direktno "pogurali" Borac u Premijer ligu rasformirala, krenula je sa svojim drugim timom u novi pohod na Premijer ligu i dobro "guraju".

Ušlo se u Drugu ligu i već se krenula praviti respektabilna ekipa, a sada se u Gornje Crnjelovo vratio i Baćo Nikolić, iskusni crnogorski napadač.

"To što sam ponovo ovdje, govori da nosim sjajne utiske iz prošlog boravka. Tada nismo uspjeli da se plasiramo u Premijer ligu, ali objektivno su nas spriječile i neke nesportske stvari. Sada se nadam da će biti drugačije i da će Sloga ponovo ući u prvu ligu, a onda, kako stvari stoje, odmah napasti i ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Hvala predsjedniku Krbanjeviću na povjerenju i izuzetnoj korektnosti tokom pregovora.

Ovaj internacionalac iza sebe ima bogato iskustvo, igrao je za Sutjesku, Petrovac, Sheriff, Grbalj, Borac iz Čačka, Flamurtari, Mladost iz Velike Obarske, Mornar, Iskru, Lovćen, Dečić, Otrant, Drinu iz Ljubovije i Timočanin.