XS
SM
MD
LG

Počeo Petrovdanski turnir u Kalinoviku: E-Sport u derbiju bolji od Kafe Izloga

Utakmicama prvog kola počeo je Petrovdanski turnir u Kalinoviku.

Odmah na startu turnira imali smo sjajnu utakmicu, derbi između E-Sporta i Kafe Izloga. Na kraju, u odličnom meču E-Sport slavi pobjedu od 4:3. Po jednom su pogađali Srđan Vitković, Đorđe Ćeha, Borislav Otović i Miroslav Bjelica, dok su za Kafe Izlog strijelci bili dva puta Nemanja Knežević i jednom Nemanja Pušara.

PSD "Lelija" Kalinovik nije imala milosti prema ekipi Sino Hidro, slavili su pobjedu od čak 15:1. Šest golova je postigao Đorđe Trifković, po dva Miloš Galinac, Nikola Tepavčević, Ljubiša Berjan i Dejan Koprivica, a jednom je pogodio Pavle Sladoje.

Zanimljivo je bilo i u duelu veterana PSD "Lelija" i DNS-a, a na kraju je završeno 4:4. Za veterane su pogađali dva puta Marko Vuković, te po jednom Kosta Vuković i Rade Radović. Za DNS strijelci su bili Nemanja Lukić, Mihajlo Lalović, Đorđe Lazić i Ognjen Sladoje.

DNS je igrao dvije utakmice ove večeri, a u drugoj su sa 4:0 savladali KMF Željeznica. U strijelce su se ovaj put upisali dva puta Đorđe Lazić, te Dragan Lončarević i Ognjen Sladoje.

Rezultati, ponedjeljak:

E-Sport - Kafe Izlog 4:3
PSD Lelija Kalinovik - Sino Hidro 15:1
PSD Lelija Kalinovik veterani - DNS 4:4
KMF Željeznica - DNS 0:4

Raspored, utorak:

18.00 Sino Hidro - KMF Željeznica
19.00 Nevesinje - Plužine
20.00 PSD Lelija Kalinovik - PSD Lelija Kalinovik veterani
21.00 E-Sport - Nevesinje