XS
SM
MD
LG

U drugoj kontrolnoj utakmici Timok na Zlatiboru pobedio Brodarac 2:1

Fudbaleri zaječarskog prvoligaša odigrali su danas i drugu kontrolnu utakmicu na visinskim pripremama na Zlatiboru. Rival "Timoku 1919" u današnjem meču bio je beogradski srpskoligaš Brodarac koji je minule sezone završio na drugom mestu odmah iza prvoplasiranog Teleoptika. Trener Vojkan Rajčić ima na raspolaganju 26 igrača od kojih je nekolicina na probi. Iz prvog poluvremena beležimo u 13. minutu šut Kačara sa desne strane i šut Tabakovića u 17. minutu ali mreže su mirovale. Brodarac je bolju igru krunisao golom Miloša Toševskog u 23. minutu što je bio i konačan ishod prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu Timok je zaigrao bolje i organizovanije. U 62. minutu Aleksandar Trifunov je izveo slobodan udarac sa 30 metara ali bezuspešno. Očekivalo se da će beograđani minimalnim rezultatom pobediti u ovoj utakmici ali u 89. minutu na centaršut Igor Pantić sa leve strane novajlija Božović poravnava rezultat na 1:1. Samo minut kasnije iskusni Ivica Jovanović odlično upošljava levog beka zaječaraca, Stefana Kneževića, koji centrira po zemlji u šesnaesterac, Miloš Rošević je bio brži od golmana Brodarca i postiže pobedonosni gol za konačnih 2:1.

TIMOK 1919: Aleksandar Jovanović, Enco, Rudić, Trifunov, Stamenković, Anđelović, Ognjen Nikolić, Uroš Nikolić, Kačar, Ristić i Kingsley. Igrali su još Ranđelović, Božović, Knežević, Gardić, Cvetković, Pantić, Dragićević, Davidović, Ivica Jovanović i Rošević.
BRODARAC: Lijeskić, Stanković, Ristić, Mitrović, Vitorović, Dančić, Ilić, Milanović, Toševski, Tabaković, Đilas.
Igrali su još: Jovanović, Stojanović, M Lukić, Štulić, Nedinić, Kovačević, Tošković, Mijailović i Vukosavljević.

Sutra će zaječarci odmeriti snage sa drugim pobednikom baraža i novim prvoligašem Mladost GAT iz Novog Sada koji su takođe na pripremama na Zlatiboru.