XS
SM
MD
LG

Novi Pazar briše minuse iz prva dva kola

U Proleteru nisu planirali da će posle dva kola  imati nula bodova. Ako protiv Partizana nisu mogli očekivati pozitivan ishod, Voždovac je bio rival po meri, sa obostranom šansama za osvajanje bodova. Bili su blizu osvajanja boda, pogotovu ako se sagleda izdanje Novosađana u drugom poluvremenu. Kako reče Sekula Rašiovan, pomoćni trener, prvi deo nisu odigrali slabije, već nisu bili konkretniji. U nastavku su izašli na teten rešeni da postignu gol.

- U poluvremenu smo se dogovorili da pritisnemo domaćina, jer smo videli da možemo kvalitetnije da odigramo od "zmajeva". Brzo smo izjednačli, ali i brzo primili drugi gol. Kad se saberu utisci bili smo bolji, poništen nam je pogodak i imali tri izgledne situacije. Bili smo konkretniji i dominantniji i šteta je što rezultat nije ispratio naše izdanje na terenu - konstatuje Rašiovan.
Na otvaranju trećeg kola Proleter će u petak ugostiti Novi Pazar, o kome naš sagovornik ima pozitivno mišljenje.
 
- Okrećemo se sledećem protivniku sa obavezom da popravimo utisak iz prva dva kola. Pazarci na strani igraju ćvrsto, sa defanzivnim blokom, imaju dobre individualce u napadu koji mogu svakome napraviti neprilike. Moramo se konsolidovati, utegnuti se, kako bi ličili na tim sa priprema. Ostaje da u naredna tri dana dobro analiziramo rivala i adekvatno odgovorimo, kako bi osvojili bodove na Karađorđu - kaže mladi stručnjak i dodaje da su svi spremni, u punom treningul, nema povređenih, niti suspendovanih. Nije isključio mogućnost da će Branko Žigić, šef stručnog štaba posegnuti za izmenama u odnosu na prethodnu utakmicu.