XS
SM
MD
LG

Mitrovčani bruslili formu na Dojranu

Foto: facebook.com/Fudbalski-klub-Radnički-Sremska-Mitrovica

Radnički iz Sremske Mitrovice boravio je na pripremama u stalnoj bazi na Dojranu u Severnoj Makedoniji. Za deset dana rada odigrali su tri utakmice sa makedonskim ligašima, postigli tri ubedljive pobede, bez primljenog gola. U pitanju su Osogovo iz Kočana, Kožuf iz Đevđelije i Gostivar.

- Sproveli smo sve zamisli u delo, na utakmicama dobro izgledali. Vreme nas je poslužilo i imali smo dobre uslove za rad. Igrati dobro stvar je discipline u igri. Zadovoljan sam kako smo izgledali u fazi odbrane, moramo se popraviti u fazi napada. Novajlije su se uklopile i tu nije bilo problema, jer su to sve profesionalci - kaže trener Dejan Nikolić.

Nova lica pored Save su napadač Nović, Čarapić (pozajmica iz TSC), štoper Spasojević, špic Milić, vezni Ratković, koji je dugo bio povređen i Protić.

U subotu su imali generalku sa IMT-om. - Utakmica je više podsećala na prvenstvenu, prava takmičarska. U prvom poluvremenu izgleda li smo bolje, u nastavku igra je bila izjednačena. Vidi se da rival ima dobru ekipu i realne šanse da se domogne plej ofa, što su i naše ambicije - poručio je kormilar Mitrovčana.

Prvu utakmicu u nastavku prvenstva Radnički će odigrati u subotu, od 13:00, sa OFK Bačkom.