XS
SM
MD
LG

Mladost jača za Tumbasevića i Baha

Foto: FK Mladost Lučani

Sutra u Lučane stižu Nišlije, koji su u naletu, stigli su do pozicije koja vodi u kvalifikacije Lige koferencije. Na najbolji način iskoristili su propuste konkurenata (Vojvodina i Napredak) i vinuli se visoko. Ukoliko žele da sadže sadašnje pozicije moraće da odole domaćinu, koji je gotovo izgubio sve šanse da se domogne plej ofa. Serijom remija, bez pobede u poslednjih šest kola dosta su sebi odmogli. Svesni su snage Nišlija i rivala respektuju u svakom pogledu.

- Očekuje nas teška i neizvesna utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Izgubili su samo od Zvezde i Partizana, radi se o dobro organizovanom, disciplinovanom i agresivnom timu. Vedete su Vujadinović i Pejović i još nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Neguju prepoznatljiv stil igre, igraju otvoreno i napadački, ponavljam da nas očekuje izuzetno težak i složen posao - reči su trenera Dragiše Žunića.

Kako reče sagovrnik, potrebni su im bodovi kako bi se udaljili od zone ispadanja kako bi ušli u što mirniju završnicu. Postoji mogućnost, tvrdi, da se u slučaju pobede domognemo plej ofa, ali tome se ne nadamo i realnije je da budemo među ekipama koje će se naći u plej autu. Mladost će biti jača za povratnika Tumbasevića i Bahu, ali će izostati povređeni kapiten Milošević.