XS
SM
MD
LG

Darko Lazić najbolji trener Ugljevika: Velika je čast biti priznat u svom gradu

Trener u Školi fudbala "Mali šampioni" u Ugljeviku, ali i još uvijek aktivni fudbaler Sloge iz Gornjeg Crnjelova, te futsaler Ugljevika, Darko Lazić, dobitnik je nagrade za najboljeg trenera u Ugljeviku za 2021. godinu.

- Velika je čast i izuzetno zadovoljstvo držati u rukama ovu nagradu i biti priznat u svom gradu. Čestitam organizatoru, opštini Ugljevik, na uspješnoj organizaciji ovog događaja, kao i svim nagrađenim pojedincima i klubovima. Hvala komisiji za sport koja je odlučila da baš mi, ovdje nagrađeni, ponesemo ova laskava priznanja za prethodnu godinu. Hvala mojoj porodici koja mi je velika podrška u tome da se bavim onim što najviše volim, rekao nam je Darko Lazić i dodao:

- I jedno veliko hvala djeci iz škole fudbala Mali šampioni, njih trenutno ima oko 120, kao i njihovim roditeljima na povjerenju. Škola fudbala danas predstavlja jednu veliku sportsku porodicu koja je najbrojniji sportski klub u Ugljeviku. Hvala mom kolegi i prijatelju Draganu Simikiću koji je najmanje jednako zaslužan za sve uspjehe naše škole, kao i za ovo večerašnje priznanje. Ponosimo se svim našim prvim, drugim i trećim mjestima, kao i učešćima gdje nismo ostvarili plasman. Još više smo ponosni na manifestacije koje organizujemo, a izdvojiću samo neke: - Trofej Ugljevika, sa preko 500 učesnika koji je najbrojnija sportska manifestacija na opštini Ugljevik - fudbalski kamp 'Football no limits' koji organizujemo u saradnji sa fudbalskim savezima Italije i Bosne i Hercegovine - predstavljamo naš Ugljevik na Danima Republike Srpske koji se organizuju u Beogradu svake godine itd... Ipak, najviše smo ponosni zato što djecu sklanjamo sa ulice, odvajamo ih od brojnih loših stvari koje danas vrebaju na svakom koraku i učimo ih zdravom načinu života, ali i da postanu dobri ljudi.