XS
SM
MD
LG

U okviru akcije Hiljadu skija za našu djecu do sada podijeljeno 25 pari skija

Akcijom „Hiljadu skija za našu djecu“ podijeljeno je 25 pari skija a direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić nije krio sreću jer njegova zamisao izmamila osmijeh na lice najmlađih.

„Presrećan sam jer stvaramo nove skijaše. Osnovni motiv ove akcije je da razbijemo predrasudu da je skijanje samo za bogate. Svi treba da uživamo u blagodetima prirode i planine a posebno najmlađi jer to utiče na njihov rast i razvoj. Ova zimska sezona na Jahorini je najuspješnija prema svim paramterima ali sav taj uspjeh je uzalud ukoliko ga ne podijelimo sa nekim. Mi biramo djecu da oni budu ti sa kojima dijelimo sve naše uspjehe i koji su u stvari naši najbolji ambasadori. Prethodno smo u okviru akcije „Budi dijete Jahorine“ podijelili više od 3.000 besplatnih ski karata za djecu a sada dijelimo 1.000 pari skija putem zanimljivog izazova koji se odvija na instagram profilu @dejanljevnaic. Siguran sam da ćemo ovom i sličnim akcijama koje realizujemo stvoriti nove skijaše koji će možda jednog dana braniti boje naše zastave i osvajati medalje“, rekao je Dejan Ljevnaić.

Ljevnaić je rekao i da su od samog početka ove akcije naišli na veliko razumijevanje i podršku te da svako ko želi da se uključi bilo obezbjeđivanjem sredstava, skija ili promocijom akcije to može učiniti ukoliko se javi putem maila na adresu marketing@oc-jahorina.com.

 „Veliku zahvalnost dugujem i divinim ljudima predsjedniku našeg nadzornog odbora Nedeljku Eleku, arhitekti Novici Motiki kao i partnerima Beosport, Planet bike, NGN, Ministarstvu Zdravlja  u Vladi RS, AlpeAdria, Nova Oprema, Dorina, Amiga, Bekament, Blic, Dnevni Avaz, Klix koji su prepoznali značaj ove akcije i koji zajedno sa nama rade na popularizaciji skijanja i promociji zdravih životnih vrijednosti. Siguran sam da ćemo svi zajedno uticati na to da stvorimo bolju, ljepšu i zdraviju budućnost za našu djecu“, dodao je Ljevanić.

Ostali fotosi: