XS
SM
MD
LG

Nova sezona počinje na Krovu!

Foto: @FKVozdovac

Fudbaleri Voždovca, sada već po navici, otvaraju nacionalni šampionat. Najelitnije fudbalsko takmičenje Srbije počinje sa Krova, utakmicom u kojoj Zmajevi dočekuju ekipu Novog Pazara.

U odnosu na prošlu sezonu, Zmajevi su oslabljeni za svog standardnog internacionalca, Justasa Lasickasa, dok je srž ekipe isti, uz nekoliko pojačanja, na svim pozicijama. 

Najveća promena napravljena je svakako u pogledu struke jer Voždovac sa klupe predvodi mladi stručnjak, Nebojša Jandrić.

Za kratak period proveden u klubu potvrdio je da razume sistem koji neguju Zmajevi i da je spreman isti da unapredi. Sa malo reči, a energijom za velika dela, najavljuje i susret koji je pred nama.

”Na nama je pre svega odgovornost da sačuvamo to što je Voždovac do sada postigao i da uz kvalitete koje mi posedujemo, pokušamo da podignemo sve na viši nivo.”

O pripremama koje su iza nas, Jandrić ističe da su reprezentativni nastupi nekoliko igrača uticali da se sa istima na pravi način tek na Zlatiboru radi, ali da je zadovoljan učinjenim.

Ipak, prava slika biće vidljiva tek kada krenu utakmice.

”Prvo kolo i prva takmičarska utakmica sa sobom nose specifičnu težinu. Očekivanja su da ostvarimo pobedu što će u svakoj utakmici biti naš cilj. Izuzetno respektujemo protivnika, ali igramo kod kuće i imamo obavezu da pružimo i više od svojih mogućnosti za pozitivan rezultat.”

Utakmica između Voždovca i Novog Pazara na programu je u petak, sa početkom u 20 časova, uz direktan prenos na kanalima TV Arena sport.