XS
SM
MD
LG

E-Sport i Pekara Zlatno zrno igraju za titulu u Vojkovićima

E-Sport

Ekipe E-Sportsa i Pekare Zlatno zrno igraće u finalu ovogodišnjeg Memorijala "4.avgust - Da se ne zaboravi" 

Poslije odličnih polufinalnih utakmica ove dvije ekipe igraće za prvo mjesto, E-Sports se vraća poslije godinu dana sa željom da uradi ono što nije uspio prošle godine i da vrati pehar u svoje vitrine, a Pekara Zlatno zrno da se domogne sa izuzetno jakom ekipom prvog mjesta u Vojkovićima.

E-Sport je nošen do sada najboljim strijelcem turnira, NIkolom Popovcem, i njegova nova dva pogotka savladao ekipu Elbrus Jahorina sa 3:0. Jedan gol je dodao u finišu meča Dejan Debelnogić. Paljani su prvi put stigli na turnir u Vojkoviće, prikazali se u dobrom svjetlu i sutra će imati priliku da se bore za treće mjesto.

Sjajnu utakmicu odigrali su Veterani Slavije i Pekara Zlatno Zrno. Bojan Govedarica je svojim novim golom doveo Sokolove u vodstvo i taj rezultat je dugo bio aktuelan. Nebojša Maslovarić je branio sve, Milenko Ristivojević nije puno odudarao od toga, a onda Zlatno zrno dolazi do izjednačenja. Dragan Ikonić je imao namjeru odigrati za Stefana Jokića, lopta prolazi i njega i njegovog čuvara, prolazi i pored Maslovarića i završava u golu. Obje ekipe su imale veliki broj šansi da pogode još koji put u ovom meču, nisu uspjele, pa je možda i najpoštenije bilo da se stvari rješe udarcima sa šest metara.

Tu je na scenu stupio Milenko Ristivojević, odbranio je šuteve Milana Muminovića, Dragana Bjelice i Danijela Stojanovića i odveo svoju ekipu u finale. 

Finale je na rasporedu sutra od 20 sati, a prije toga biće odigrana i utakmica za treće mjesto. Čitav program počinje u 17.30 utakmicom za treće mjesto na turniru familija između Lučića i Andrića, dok od 18.15 igraju Šešlije i Bjelice finale.