XS
SM
MD
LG

3x3 basket u Istočnom Sarajevu okuplja četrdesetak ekipa

Tradicionalni Slavijin 3x3 turnir u basketu u Istočnom Sarajevu ove godine je pomjeren za nešto kasniji termin i umjesto jula igraće se od sutra, pa do nedjelje.

Ove godine, očekuje se dolazak četrdesetak ekipa i to 12, a možda i po neka više u seniorskoj konkurenciji, dvadesetak u omladinskim selekcijama, a biće i nekoliko ekipa djevojčica, po prvi put.

Turnir se igra na terenu u parku Gavrilo Princip, a jako bitno je naglasiti da u slučaju kiše, a nažalost tokom vikenda najavljene su padavine, turnir će se preseliti odmah pored, u novoizgrađenu sportsku dvoranu na Trgu Srbija.

Biće tu dobro poznatih imena domaćoj publici, pojedini basketaši će tu biti po prvi put, a sve u svemu očekuje se jedan istinski spektakl za ljubitelje basketa.

Djevojčice su na rasporedu u petak veče, subota je tokom čitavog dana rezervisana za seniore, od jutarnjih sati, preko dana će biti pauza, a u poslijepodnevnim satima i naveče nokaut faza, dok će u nedjelju trodnevni događaj zatvoriti omladinske kategorije u muškoj konkurenciji. Više informacija svakako možete dobiti na stranici organizatora, koji će blagovremeno obavještavati javnost.