XS
SM
MD
LG

Lidersi u novoj humanoj misiji

Navijačka grupa „Liders“ već treću godinu zaredom organizuje humanitarnu akciju pomoći socijalno ugroženim porodicama u Tesliću. Cilj ovogodišnje akcije je prikupljanje sredstava za porodicu Moćić iz Kruškovica, koja je u teškoj socijalnoj i zdravstvenoj situaciji.

U nedelju, 14. avgusta, održan je humanitarni turnir u basketu 3H3 na košu u naselju Radolinka. Učešće je uzelo 12 ekipa, a događaj je pratio veliki broj naših prijatelja i sugrađana. Na kraju takmičenja, najuspješnija je bila ekipa „Dučić“, dok su 2. i 3. mjesto zauzele ekipe „Laganini“ i „Poliš“.

Teslićani su još jednom pokazali humanost, te je ove godine od turnira, sponzora i donatora skupljeno 7 650 km.

- Od srca se zahvaljujemo svima koji su učestvovali u organizaciji akcije i turnira, svim ekipama koje su nastupale kao i našim sugrađanima koji su svojim prisustvom i donacijama podržali akciju. Posebna zahvalnost ide našim prijateljima Cobranu i Mlati iz beogradske rep grupe „Sik tač“ koji su se družili s nama i nastupali na turniru. Ovogodišnji turnir je bio posvećen i našem bratu, saborcu sa tribine, humanitarcu i patrioti Petru Aleksiću, koji nažalost više nije sa nama, poručili su Lidersi. 

Akcija i dalje traje, a donaciju možete izvršiti na transakcijski račun :

5723 2600 0021 9984

SLAĐAN MOĆIĆ