XS
SM
MD
LG

Zmajevi u Lučanima jure drugu pobedu zaredom

U osmom kolu Super lige Srbije fudbaleri Voždovca gostuju Mladosti u Lučanima. Meč je na programu u subotu od 18 časova. Iako se Mladost nalazi na 12. poziciji, u poslednja tri susreta ostala je neporažena zabeleživši pobedu i dva nerešena ishoda. Zmajevi će posle osvojena tri boda na utakmici protiv Kolubare imati priliku da po prvi put u novoj sezoni ostvare dve vezane pobede.

Gospodin Nikola Puača komentarisao je raspored i izneo svoja očekivanja za utakmicu u Lučanima.

„Raspored je gust i sigurno da bismo voleli više vremena za treniranje i uigravanje, ali momenat kada smo Marko Savić i ja došli je takav da ne možemo da biramo i svesni smo situacije, kako mi, tako i igrači. Želimo da nastavimo tamo gde smo stali na utakmici sa Kolubarom, a to je adaptacija na određene zahteve koji se traže od igrača, njihov dalji razvoj i razvoj igre našeg tima, tako da ćemo vreme koje imamo do utakmice iskoristiti za to. Što se tiče utakmice u Lučanima, naši ciljevi se ne menjaju u zavisnosti od toga da li igramo u Beogradu ili u gostima. Sa istim ambicijama ćemo ući i u tu utakmicu, cilj je da se predstavimo u najboljem mogućem svetlu, da odigramo na maksimumu svojih mogćnosti i da dođemo do tri boda“, poručio je strateg Zmajeva.

Iako je beogradska ekipa u bodovnoj prednosti u odnosu na Mladost, Puača najavljuje kvalitetan meč i naglašava da opasnost ne preti samo od Bojovića, već i od ostalih igrača. 

„U ovoj ligi nema lakog protivnika, bez obzira što su neke ekipe na začelju tabele. Neko to jednostavno mora da bude, a sigurno ima određen kvalitet koji na startu takmičenja nije došao do izražaja. Ne bih apostrofirao samo Bojovića, oni imaju nekoliko izuzetno iskusnih igrača koji čine kostur te ekipe, a sa druge strane imaju i mlađe igrače koji su reprezentativci u svojim kategorijama, tako da je Mladost jedna ukomponovana ekipa koja ima kontinuitet u radu, koja ja dugo vremena na okupu i to su njihove prednosti. Siguran sam da će utakmica biti uzbudljiva i kvalitetna“, završio je gospodin Puača