XS
SM
MD
LG

Sjednica Organizacionog odbora na dan osnivanja Fudbalskog saveza Republike Srpske

Detalj sa sjednice Inicijativnog odbora

Sjednica Organizacionog odbora za proslavu 30. rođendana Fudbalskog saveza Republike Srpske biće održana sutra (ponedjeljak), na dan osnivanja Saveza, 5. septembra u Kristalnoj dvorani hotela “Bosna” u Banjaluci sa početkom u 12 časova.

 


Sjednicom će predsjedavati Vico Zeljković prvi čovjek FSRS, a predstavnici Inicijativnog odbora upoznaće članove Organizacionog odbora o do sada urađenom, te planovima za organizovanje rođendanske Akademije koja će biti održana u petak, 16. septembra 2022. godine u Narodnom pozorištu u Banjaluci s početkom u 14 časova.

-I danas imamo mnogo aktera te istorijske osnivačke Skupštine Saveza od 5. septembra 1992. godine, među nama su, u Inicijativnom odboru Tomo Marić i Rodoljub Petković, koji su udarili svojevrstan pečat u počecima rada Fudbalskog saveza Republike Srpske. Visoke delegacije stići će nam iz bratske Republike Srbije, a očekujemo i prijatelje iz regiona. Želimo da organizujemo još jedan nezaboravni fudbalski spektakl u Banjaluci, poput posljednjeg “Dana fudbala Republike Srpske” čiji je odjek bio jak i dug. Imamo još mnogo posla, ali ne sumnjam da ćemo ga uspješno privesti kraju – rekao je Vico Zeljković predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.