XS
SM
MD
LG

Projekti za bolji fudbal

Vico Zeljković predsednik Fudbalskog saveza Republike Srpske upriličio je danas posetu Područnom Fudbalskom savezu Istočno Sarajevo čime je nastavio niz sasatnaka sa čelnicima područja. Radni sastanak održan je u medija centru SRC Slavija.

-S čelnicima PFS Istočno Sarajevo razgovarao sam o daljim koracima i projektima. Zahvaljujem se na podršci ovog područja i nastavku realizacije svih započetih projekata u interesu klubova i izgradnji infrastrukture. Do sada smo imali odličnu saradnju koju ćemo u narednom periodu još više da učvrstimo i unapredimo. PFS Istočno Sarajevo je izuzetno strateški važno područje za Fudbalski savez Republike Srpske. Projektima ćemo unaprediti fudbal i napraviti ga boljim – istakao je Vico Zeljković.

Pored članova Upravnog odbora PFS Istočno Sarajevo domaćin Vici Zeljkoviću s kojim su u delegaciji FSRS bili još Ognjen Valjić, generalni sekretar i savetnik Marko Milačić bio je Milorad Lale, prvi čovek ovog područja.

-Ovim putem želim da se zahvalim predsedniku zeljkoviću na svesrdnoj podršci i izdvojenom vremenom da nas poseti i da razgovaramo o veoma važnim stvarima za unapređenje fudbala, kako u našem području, tako i celoj Republici Srpskoj. U proteklom periodu, otkako je na čelo FSRS došao Vico Zeljković fudbalski sport je krenuo progresivnim putem. Po prvi put u istoriji republički Savez je pomagao klubove, kako finansijski, tako i raznim vidovima donacija u sportskoj opremi, loptama, infrastrukturi… Verujem da će naše partnerstvo biti čvrsto i jako i u narednom periodu – istakao je Milorad Lale.

Nakon održanog sastanka Vico Zeljković je klubovima PFS Istočno Sarajevo donirao lopte. Do kraja kalendarske 2022. godine preostalo je još da se održe sastanci sa dva područna saveza, Trebinje i Doboj.