XS
SM
MD
LG

Siniša Mihajlović u bolnici

Siniša Mihajlović prije desetak dana na promociji knjige Zdenjeka Zemana FOTO Instagram

Porodica srpskog stručnjaka, koji se bori opakom bolešću još jednom zamolila za privatnost

Siniša Mihajlović vodi žestoku borbu sa opakom bolešću koja se ponovo vratila i koja mu stvara velike probleme.
Srpski stručnjak je bio veliki borac i svi se nadaju da će i ovog puta izaći kao pobednik.
Podrška stiže sa svih strana. Ceo svet je zabrinut, jer ne zna u kakvom se trenutno stanju nalazi Siniša Mihajlović.
Sve ovo teško pada njegovoj porodici, suprugi Arijani i šestoro dece koje ima s njom. Poslednjih nekoliko dana se nisu oglašavali ni na društvenim mrežama, kao što je bio to slučaj pre. Svu pozitivnu energiju su prebacili na to da se njihov suprug i otac oporavi.
Italijanski mediji su prethodnih dana nagađali, pisali mnogo neistina o zdrastvenom stanju, pa su se čak pozivali i na dobro obaveštene izvore iz bolnice.
Upravo zbog toga jedan od bliskih prijatelja Siniše Mihajlovića i PR njihove porodice, koji se nije oglašavao na društvenim mrežama je u jednoj Radio emisiji, preneo reči porodice.
- Ispoštujte Sinišu, kao što je i on vas ispoštovao mnogo puta, zaslužio je. Mislim da porodica doživljava veliki stres zbog svega što se dešava, nije još potrebno da čitaju neistine i gluposti.
Siniši Mihajloviću je 2019. godine na jednom pregledu posle gubitka kilaže dijagnostikovana jedan oblik akutne leukemije. Srpski stručnjak je odmah krenuo na lečenje hemoterapijama, koje su dale rezultata pa se vratio posle pauze na klupu Bolonje.
Prethodnih nekoliko meseci odnosno od 7. septembra od kada je dobio otkaz u Bolonji se nije pojavljivao, da bi pre deset dana bio na promociji knjige Zdenjeka Zemana, gde je bio raspoložen i nasmejan, čak je održao i kratak govor, posle kojeg je dobio aplauz.