XS
SM
MD
LG

"Jahorinke" u drugom krugu Juniorskog prvenstva Republike Srpske

Jahorina

 

Danas je u paljanskoj dvorani "Peki" odigran prvi krug prvenstva Republike Srpske u konkurenciji juniorki odbojkašice godište 2004. i mlađe.  Prvenstvo se igra turnirski, a grupu "7" u Palama su sačinjavali: ŽOK "Jahorina" Pale, OK "Slavija" Istočno Sarajevo i OK "Glasinac" Sokolac, a svako sa svakim je igrao.

U prvoj utakmici Paljanke su savladale Sokočanke maksimalnim razultatom, a u drugom susretu Jahorina je u nadmetanju sa Slavijom lagano obavila posao u tri seta.

Nakon tog meča bilo je jasno da su se izabranice trenera Siniše Rulja plasirale u drugi krug prvenstva među 12. najboljih juniorskih ekipa Republike Srpske.

U posljednjoj utakmici za prestiž između Slavije i Glasinca posle pet odigranih setova na kraju su se radovala "Sokolice".

Drugi krug Juniorskog prvenstva Republike Srpske u konkurenciji odbojkašica na programu je krajem januara naredne godine. 

Mečeve su vodile: Gorica Rudić Duvnjak / Pale, Bojana Milidrag / Pale i Vrhovni sudija Jovana Stanišić iz Istočnog Sarajeva, a posao za zapisničkim stolom su obavljale Anđela Jugović i mlađana Kristina Vasiljević obje iz Pala.

Ekipe su igrale u sastavima.

Jahorina: Kristina Topić, Ana Ognjenović, libero Dragana Cicović, Miljana Koroman, Isidora Vuković, kapiten Ana Đokanović, Jana Radović, Mirjana Kovačević, Helena Bojanić, Marija Savić, Marija Lopatić Trener Siniša Rulj

Slavija

 

Glasinac