XS
SM
MD
LG

Eni snow ulja idealna za zimske uslove

Eni oil (nekadašnji Agip) jedna je od vodećih svjetskih naftnih industrija koja se bavi proizvodnjom nafte, ulja i različitih maziva namijenjenih za širok spektar motora, od auto-moto programa do teške industrije, a u svom asortimanu imaju Eni snow - ulje za motorne sanke.

Eni Snow racing 2T, vrhunsko sintetičko mazivo koje prikuplja iskustvo i znanje stečeno, tokom mnogih decenija, u sektoru maziva iz Eni istraživanja.

"Proizvodi su dizajnirani da zadovolje zahtjeve za podmazivanjem dvotaktnih motora za motorne sanke. Posebna formulacija daje proizvodu posebne karakteristike korisne za osiguranje visoke otpornosti na mehanička naprezanja i niskog dima", ističu iz firme "Lubex" koji su ovlašteni distributeri Eni ulja za Bosnu i Hercegovinu.

Tu je i Eni Snow racing 4T 0W-40 mazivo za motore koje integriše inovaciju novih tehnologija formulacije sa znanjem stečenim iz Eni istraživanja u oblasti maziva, kroz dugo i konsolidovano iskustvo.

"Proizvod je formulisan sa najnovijom tehnologijom aditiva, osigurava vrhunske performanse, zaštitu motora i u isto vrijeme, izdržljivost hardvera. To je mazivo visokih performansi razvijeno za sve 4-taktne motore motornih sanki", navode iz firme "Lubex".

Sve informacije o Eni uljima zainteresovani mogu dobiti i preko društvenih mreža Fejsbuk i Instagram, kao i telefon +387 66 717 777.