XS
SM
MD
LG

Nije vrijeme za povratak kući: Vuk promijenio klub i nastavio da trese mreže

Napadač Milovan Vuk Novaković promijenio je ove zime klub, te je sada novi igrač Judenburga, a na prvoj utakmici za novi klub je postigao i gol.

U prijateljskom meču protiv drugog tima Kapfenberga Vuk je postigao gol za vodstvo u prvom poluvremenu, a na kraju je njegova ekipa ostvarila ubjedljivu pobjedu 7:1. Iako je bilo razgovora da se vrati kući ove godine i zaigra u Prvoj ligi Republike Srpske, do toga nije došlo.

- Ove zime sam iz Liecena prešao u Judenburg. Dobar klub, dali su mi jako dobre uslove i odlučio sam da prihvatim. Dobro je krenulo, prva utakmica i gol za vodstvo svoje ekipe. Ne sumnjam da ću tako i nastaviti u narednom periodu. Bilo je tokom zime određenih razgovora sa klubovima iz Prve lige Republike Srpske, ali mislim da nije još vrijeme za povratak, želim još malo da igram ovdje. Biće prilike da se vratim, rekao nam je Milovan Vuk Novaković.

Novaković sa Kozarom ima kadetsku titulu prvaka BiH, a sa Sarajevom juniorskog. Nosio je dres više prvoligaša Republike Srpske, a sjećamo se i pogodaka protiv banjalučkog Borca u dresu Kozare.