XS
SM
MD
LG

Vučela i Vazura,ostanite, vi niste krivi, vi ne igrate!

Dok sam radio, krio sam da navijam i volim Partizan. Kao dječak znao sam i da plačem kada izgubi, a danas mogu samo sa tugom da gledam kako se uništava jedan veliki klub. Ej, klub koji je 1966. godine bio finalista Kupa šampiona. Tu utakmicu sam gledao na svom prvom porodičnom televizoru…Pamtim to i pamtiću dok živim. Danas, mogu samo da napišem nekoliko rečenica ovim što vode Partizan. Vode ga u ambis, tačnije već je nad ambisom. Samo da neko još presiječe taj mali konop na kojem visi. S toga:

Poštovana gospodine, Milorade  Vučeliću i ti mali Vazura. Molim vas nemojte napustiti Partizan dok ga ne odvedete u Drugu ligu, tačnije Prvu ligu Srbije!  Tako vam to dobro ide, da ćemo već iduće godine biti kandidati (sa vama na čelu) da igramo Prvu ligu Srbije.

Da to uradite pustiti Natha i ovog malog na desnom krilu. Oni znaju da igraju fudbal, a ove ostale ostavite u Partizanu. Kao pojačanja dovedete još jedno sedam - osam fudbalera, da ih prvo izliječimo, a onda će biti top igrači.

Kad ste mogli otjerati Sumu, možete i ovu dvojicu gore navedenih. Tako biste ostali upisani u istoriji naše svetinje. Ne vaše, NAŠE.

Da imate imalo obraza i časti, napustili bi ste  klub već sada, danas, ali ja znam da vi znate da – uprava ne igra i nije kriva. Vi niste krivi ama baš ni za šta. Lijepo je to rekao Ivica Ilijev.

Mogao bih o vašim (ne)djelima još mnogo redova napisati, ali ne vrijedi. Ostaćete vi da  brukate Partizan Mislim da ste ga ste već dovoljno izbrukali, ali vi tako ne mislite.

Otići će Gordan Petrić, on nije ništa kriv. Jedan ovdašnji trener je žargonski za neke igrače znao da kaže - klocevi…

Neću to reći za naše igrače, nemaju kvalitet,  nisu dorasli da nose dres Partizana, a neko ih je doveo. Nisu samo došli.

 S toga se nadam da ćete ostati, da nećete podnijeti ostavku, a mi ćemo vam (imam 65. godina) pokazati da se Partizan voli i kad je igrački i rezultatski siromašan… Vi ga volite na svoj način!!!