XS
SM
MD
LG

Kome smeta Ivana Radović?

Ivana Radović odbojkašica Gacka, inače rođena u Foči  na udaru je nekoliko portala zbog fotografije na njenom Instagram portalu.

Ivana se slikala sa šajkačom i sa tri prsta podignuta što su mediji naveli kao provokaciju i traže da se izbaci iz reprezentacije.

Čak su joj zamjerili i što je objavljena poruka na ćirilici!!!

Zanimljivo je to da Ivana do sada nije ničim privlačila pažnju javnosti, sem igrama na odbojkaškom terenu. Mediji su sada ovom objavom digli nepotrebnu prašinu oko reprezentacije  Bosne i Hercegovine. Zatražili su da se Ivana odstrani iz tima.

Važno je istaći da se ona redovno se odazivala na svaki poziv reprezentacije, ali to mediji nije zanimalo i ne zanima.

Trče za lajkovima i klikovima i ne prezaju od ulaženja u privatnost jednog mladog čovjeka i uspješnog sportiste i onda izigravaju velike patriote.

Biće zanimljivo vidjeti i reakciju čelnika Odbojkaškog saveza, od koga su ti isti mediji zatražili da se Ivana zbog  fotografije izbaci iz reprezentacije.

Novinari, novinarčići portali i portalčići ipak neće voditi politiku u sportu i neće moći odlučivati koga pozvati, a koga ne u reprezentaciju.

Ako Ivana nikada nije kvarila atmosferu u i oko tima, šta koga briga šta je ona u privatnom životu uradila i na svom Instagram profilu objavila.

I otkud joj , zamislite, pravo da objavi poruku na ćirilici. Ajde molim te, kakav bezobrazluk. Da, možda im je više zasmetalo to što piše ćirilicom.

Nećemo objaviti ni pomenutu fotografiju, ni pomenutu poruku.

Nikada nismo posezali za tom vrstom senzacionalizma, a Ivani možemo samo da kažemo da ostane uzoran sportista kakav je i bila. Na parketu pruža maksimum, a ostalo je njena privatna stvar.