XS
SM
MD
LG

Nele, Van Gogh, Rock'n'Roll i žestoka žurka na Jahorini


Jahorina SKI fest se ove godine održava prvi put i to pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo.

Odličan provod je zagarantovan 10.3. uz Dr Neleta Karajlića, kao i 11.3. uz čuveni rock sastav Van Gogh i najavljenog gosta iznenađenja.

Pored toga, biće priređeni i nastupi lokalnih bendova - Neo Stereo i Bitanga i prinčevi, dnevne DJ žurke uz određeni prateći program, promocija stripova, igre bez granica, roštilj na terasi hotela Vučko i sl.

Ulaznice za pojedinačne dane, kao i za oba festivalska dana, moguće je kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo - Pale, “Caffe R'n'R” - Pale, hotel “Vučko” Jahorina i “Hercegovačka kuća” Istočno Novo Sarajevo.

Cijena pojedinačnih ulaznica je 20 KM, dok će za sve one koji odluče da kupe ulaznice za oba dana, zajednička festivalska ulaznica koštati 30 KM.

Karte je takođe moguće obezbijediti onlajn i to putem veb sajta www.ku­pi­kar­tu.ba i to na ovom linku https://www.kupikartu.ba/karte/event/5839/jahorina-ski-.