XS
SM
MD
LG

U subotu Revijalna trka u alpskom skijanju Jahorina - Ravna planina - Pale, nagrada pobjedniku 1000,00КM

Кako piše na stranici Olimpijskog centra Jahorina, odložena Revijalna trka u alpskom skijanju Jahorina - Ravna planina - Pale koja je bila zakazana za 10. mart održaće se u subotu 18. marta, u kojoj će moći učestvovati svi zainteresovani skijaši bez ograničenja u starosnoj dobi!

Start trke naći će se na uzvišenju Javor, 18.3. u 14 časova, dok će se cilj trke nalaziti na polazu gondole Ravna planina!

Okupljanje takmičara predviđeno je na pomenuti datum u periodu između 12:30 i 13 časova, na lokaciji ispred betonare kompanije “Mega Кop”, odakle bi sniježnim tabačima bili prevezeni na start trke!

Nagrada za prvo mjesto iznosiće čak 1.000,00 КM, koju će dodijeliti opština Pale, nagrada za drugo mjesto biće ski karta 10 u sezoni, koju će dodijeliti Olimpijski centar Jahorina, dok će nagrada za treće mjesto biti personalizovana noćna ski karta koju će dodijeliti ski centar Ravna planina!

Ukoliko i vi želite biti dio Revijalne trke Jahorina - Ravna planina - Pale, pošaljite e-mail ski klubu "Jahorina" na info@skiteamjahorina.ba ili jednostavno pozovite broj telefona +387 65 422 314!