XS
SM
MD
LG

Darko Nestorović u Al Vehdatu

Darko Nestorović

Jedan od najcjenjenijih stručnjaka u Republici Srpskoj i BiH Darko Nestorović karijeru će nastaviti u Jordanu. Tamošnji najpoznatiji i najuticajniji klub Al Vehdat je objavio da je postigao dogovor sa nekadašnjim selektorom mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine (“U-21”) i poželio je dobrodošlicu nekadašnjem napadaču zeničkog Čelika, Rada, Rijeke, grčkog Panseriakosa, budvanskog Mogrena, subotičkog Spartaka, norveškog Ham Kama, Goldena iz Hoing Konga i švedske Umee.

 


Nestorović je ostavio dubok trag u kuvajtskom fudbalu u kojem je Al Arabi vratio među trofejne klubove i u vrh tamošnjeg fudbala, a od Kazme koja je bila prosječan klub stvorio ekipu koja se borila za titulu i trofeje.
Nestorović je s Rudar Prijedorom i Radnikom iz Bijeljine bio šampion Republike Srpske,  a radio je još u zvorničkoj Drini, fočanskoj Sutjesci, Slobodi iz Mrkonjić Grada i Zvijezdi-09 iz Etno sela Stanišići i gdje god je bio ostavio je dubok trenerski trag.
Nema sumnje da će Jordan biti novi izazov za trofejnog stručnjaka rođenog 4. aprila 1965. godine u Kaknju i čovjeka koji je bio jedan od najcjenjenijih golgetera u bivšoj jugoslovenskoj Prvoj saveznoj ligi.

Klub Al Vehdat je objavio dogovoren posao sa Darkom Nestorovićem